Çorlu / Tekirdağ, Türkiye  ·  62 Ülkeye İhracatÇorlu / Tekirdağ, Turkey  ·  Export to 62 Countries
+90 282 502 25 15  |  info@bayersan.com.tr +44-20 8641 7938  |  info@bayersan.co.uk |
Ana SayfaHome HakkımızdaAbout Us ÜrünlerProducts İletişimContact KatalogCatalogue
Ana SayfaHome Eco Line Temizlik ArabalarıEco Line Products Eco 25L Premium Tek KovalıEco 25L Premium Single Bucket

Eco 25L Premium Tek KovalıEco 25L Premium Single Bucket

Eco 25L Premium Tek Kovalı

Eco 25L Premium Tek KovalıEco 25L Premium Single Bucket

Kullanımı:Applications:

Profesyonel temizlikte orta büyüklükte ve küçük alanların ıslak mopla temizliğinde kullanılmaktadır. Güçlü ve mukavemetli gövdesi sayesinde temizliği kolaylaştırır. 4 renk kodu gerektiren sağlık ve gıda sektöründe tercih edilen bir üründür.Used for wet mop cleaning of medium and small areas in professional cleaning. Preferred in health and food sectors requiring 4-color coding.

Teknik Detaylar:Technical Details:
  • Sertifikalı orijinal Polypropylene copolymer malzemeden üretilmiştir.Manufactured from certified, original polypropylene copolymer.
  • Güçlü ve darbe emici gövde yapısı bel verme sorunu engelleyerek mükemmel bir sürüş sağlamaktadır.The strong and shock-absorbing body prevents flexing and provides excellent manoeuvring.
  • 25L gövde.25 L body.
  • 80mm yumuşak kaplı plastik ve rulmanlı tekerler zeminde tekerlek izi bırakmaz, ses çıkarmaz. Rulmanları sayesinde 360 derece rahatlıkla dönen tekerlekler kullanım esnasında kolaylık sağlamaktadır.80 mm soft-coated plastic ball-bearing wheels leave no marks on the floor and operate silently. Their bearings allow full 360° rotation for ease of use.
  • Presi, endüstriyel tekno plastik malzemeden üretilmiştir. Güçlü ve mukavemetli yapısı uzun kullanım ömrü sağlamaktadır (minimum 1-2 yıl arası). Islak ve nemli moplarla yapılan büyük alanların temizliği için ideal bir üründür. Yatay ve dikey presli olmak üzere iki model mevcuttur.The wringer is made of industrial techno-plastic. Its strong and durable build offers a long service life (a minimum of 1-2 years). Ideal for cleaning large areas with wet or damp mops. Available in two models: horizontal-press and vertical-press.
Katalog İndirDownload Catalogue Kategoriye DönBack to Category

Paketleme DetaylarıPackaging Details

ÜRÜN KODUPRODUCT CODESIKMA TİPİPRESS TYPELAĞIRLIK KGWEIGHT KGKOLİ ADETUNITS/BOXKOLİ ÖLÇÜBOX SIZE
SSTBL 25DAşağı BaskıDown Press256,80136X51X37
SSTBL 25SYana BaskıSide Press256,30136X51X37